Jeg bruger faktisk rubben fra Gastromand, eller tæt på. Jeg udelader dog spidskommen og bruger alm. sukker istedet for rørsukker.
Jeg laver rubben, gnider det ind i min nakkefilet, svøber den ind i vitawrap og i køleren natten over. Kl. 5 (gaaab) sætter jeg den i ovnen (uden vitawrap, men bare i et fad) ved 100 grader i 12 timer. Så er den klar kl 17, og jeg lader den lige stå 15-20 min hvorefter jeg river kødet fra hinanden. Smager SÅ lækkert i en burger med coleslaw og BBQ sauce! Mmmmmh..
Selv de gamle folk vi havde som gæster idag elskede det :)
Rubben finder i HER
[Pulled pork, burger] |
Nøøøøj hvor ser det GODT ud :)
SvarSletDet smagte også GODT! :D Spiste endda to :P Haha
SvarSletGuf... :P
SvarSletDet ser simpelthen så super lækkert ud! Det må vi prøve at lave en dag! :D
SvarSletDet er virkelig lækkert! Jeg tænkte selv at det var noget opblæst noget ;) Men det er virkelig godt!
SvarSlet